Pat Lowette > Dagschotel > Liefde in tijden van achterkeukenincidenten
- 4 april 2012 -
Dagschotel :

Liefde in tijden van achterkeukenincidenten

Peter Goossens kampt met een depressie. Van De Morgen tot Dag Allemaal schaart de schare fans zich achter de huilconcerten van de wolven in het bos. In dit culinair gemarineerde tijdsgewricht een grote schaar. Njam! Njam!

Uit liefde voor de natuur jaagt hij, vertelt ‘le’ Goossens, in het interview met Hugo Camps. Op de valreep voor zijn buiklanding. Géén ‘touchdown’ ditmaal. En omwille van de eer, dan maar wat fazanten mee naar huis. Doden uit liefde dus.
Even later dat hij hard is tegen jonge kokskandidaten… voor hun goed. Uit liefde dus. De chef die de roede spaart, houdt niet van zijn koksmaatjes.
Brulaperig borstgeklop van een keukenperfectionist.

Oma’s mooiste aardewerk verruild voor Jezuïetenbordjes. Flageoletten verkwanseld voor flagellatie. Dankzij cineasten het meest verbreide beeld van afgoderij? De zweep erover. Spijkerharde aanbidding. Afslankingsgordel van pinnekensdraad.

Peter Goossens? Spoedig herstel gewenst. Geen kwaad hart. Maar, als jij de hoge boom wil uithangen… mag ik dan wat fazanten bewapenen? Kunnen zij dubbelloops hun liefde voor jou uitdrukken.

Zoek naar:

Recent

Labels

Archief

© Pat Lowette