Pat Lowette > Preludium ofte voorspel

Preludium ofte voorspel

Boeken lezen en teksten schrijven zijn twee vaste waarden in mijn leven. Helpen die vele gelezen letters om dingen niet lukraak maar trefzeker te formuleren? Wellicht wel. Met woordkramerijen weet ik mensen wel eens te treffen. Soms om wat er staat, soms om een interpretatie die ik zelf niet in de tekst vermoedde. De vreugde van het treffen tussen lezer en schrijver – hoe onverwacht ook – is natuurlijk een deel van de pret van de woordspielerei. Ik vind het dan ook fijn als je me laat weten waar ik jou wist te treffen.

Zoek je een tekst voor het geboortekaartje van je jongste spruit, een poëziemuur op je werk, een verbale palissade rond het hart van je lief? Heb je graag dat ik kom voorlezen op een poëzieavond? Ik maak volgaarne een tekstpakketje op maat.

Naast het schrijven kostte ook het OPladen heel wat werk. Zorg je er voor dat ik niet DOWN raak van jouw emplooi ervan? Gebruik je graag een van deze teksten? Contacteer mij dan via pat@patlowette.be

Benieuwd naar de voorwaarden? Klik er dan op of kijk in het rolmenu van dit preludium naar de pagina “Prijskaartje voor poëzie, proza en voordracht”.

 

Tot kijk, daar waar we mekaar treffen in letterland.

Pat Lowette
23-04-2015

Zoek naar:

Recent

Labels

Archief

© Pat Lowette